W I J N F O R T huwelijk

Verbinden – vervullen – verrassen – verwennen

Sunday Bubbles Sunday 

 
Datum:
8-4-2012
Tijd:
17:00 t/m 22:00
Prijs aan de deur:
€30,00
Prijs voorverkoop:
€25,00
Voorverkoop:
1-3-2012 t/m 7-4-20112
Beschrijving:
 

 

 

 

Sunday Bubbles Sunday 

 

Geheel volgens traditie vindt op zondag 8 april, eerste paasdag, de eerste editie van het nieuwe jaar weer plaats. We hopen op net zulk mooi weer als vorig jaar zodat we kunnen aftrappen op het dakterras van het Wijnfort met het fenomenale uitzicht over het water en de stad Nijmegen. Wie waande zich niet op Ibiza?

Wat van ver komt is goed, luidt het gezegde. Dat proberen we dit keer eens uit. De muzikale beats worden verzorgd door een aantal geweldige DJ’s en MC’s uit Amsterdam bekend onder de naam RiskSoundSystem. De ervaringen met de mannen zijn erg goed en het dak gaat er gegarandeerd af.

De welkomstbubbel, de oesters en de fingerfood hapjes zijn geheel voor onze rekening; verwennerij ten top.
Je vrienden en gezelligheid zijn voor eigen rekening; succes verzekerd!

Koop hier je kaartje en wees erbij

Tot eerste Paasdag!
Lokatiehet Wijnfort in Lent
BubblesVinos i Cavas
Van-tot17:00 – 22:00 uur
Prijs25,-/ kaartverkoop aan de deur 30,-   

Lokatie: Het W I J N F O R T 
Bubbles: Vinos i Cavas

Let op
de avond begint om 17.00 uur en eindigt om 22.00 uur.LIMITED TICKETSBestel hier je kaarten

Sunday Bubbles Sunday


 
Thirty Dancing
Datum: 26-12-2011
Tijd: 21:00 t/m 02:00
Prijs voorverkoop: €22,50

 Op maandag 26 december

Thirty Dancing


Herkenbare klanken.
Op Thirty Dancing swingen dertigers weer als vroeger !

 

 Op maandag 26 december 2011

Thirty Dancing 

Herkenbare klanken.
Op Thirty Dancing swingen dertigers weer als vroeger !

Thirty Dancing presenteert op 26 december het dansfeest Thirty Dancing, ‘Swingen als vroeger!’. Herkenbare klanken uit de jaren 70, 80 en 90, hapjes en drankjes geven dertigers en ouder in het sfeervolle Wijnfort het avondje uit waar ze al zolang naar verlangden.

Onderzoeken in de horeca geven al jaren aan dat de dertigers minder uitgaan omdat ze zich niet thuisvoelen in het aanbod. Thirty Dancing biedt deze verloren doelgroep, de zogenaamde patatgeneratie, een stapavond op maat.

Het hanteren van een minimumleeftijd van 27 jaar en een entreeprijs van € 22,50 (inclusief welkomstcocktail) waarborgen de interesse van een volwassen publiek. Thirty Dancing combineert ouderwets swingen met het genieten van hapjes, drankjes en verstaanbare gesprekken. Om in te spelen op het drukke bestaan van de dertigers en het eventueel onderbrengen van het kroost is men vanaf 21:00 welkom en eindigen de feestelijkheden rond de klok van 02.00 uur.

Het idee voor Thirty Dancing is ontstaan bij 2 dertigers die in de vriendenkring steeds vaker de behoefte aan ‘ouderwetse’ dansfeesten constateerden. Ze stellen dat het huidige aanbod van de dansgelegenheden niet meer aansluit bij hun behoeftes. Te jong publiek, verkeerde en te luide muziek en een te late aanvang van de gezelligheid worden als voornaamste redenen opgegeven. Deze groep besteedt door carrière en een eventueel gezinsleven de schaarse vrije bij voorkeur aan verzorgde uitjes die aansluiten op deze beleving. Dit is exact wat Thirty Dancing de doelgroep wil bieden: een comfortabele avond uit met de mogelijkheid om weer eens lekker te swingen zoals vroeger

————————————————————————————————————————————————-

reserveren is een must 

 

Het W I J N F O R T de mooiste trouwlocatie aan de rivier.

W I J N F O R T  Bemmelsedijk 4  6663 KZ  Lent  (Nijmegen)  tel  024 3231746  fax 024 3602936
info@wijnfort.nl