W I J N F O R T huwelijk

Verbinden – vervullen – verrassen – verwennen

FÊTE À LA RIVIÈRE

Posted by W I J N F O R T Reageren uitgeschakeld

Totdat je een fête à la rivière hebt beleefd weet je nog niet wat het is. Het ervaren en beleven is een ontdekking van het feest zelf.Een avond waar ons huis uw thuis wordt.

 Verwarmend

Gasten ontdoen zich van hun jas, een kleine rilling, blikken van herkenning en verwachtingenIn de gewelven
Ontvangen met mousserende wijnen, oesters en kleurrijke garnituren, voelen ze zich meer dan thuis, met een sprankeling in een intieme sfeer….

 Verrassend

De muren zijn dik en warm. Lichtjes stijgt de temperatuur.Tijd voor een prikkeling van smaken, je overgeven aan de zintuigen. Tijd voor sushi, een oosterse deelnemer aan deze gastronomie. Kleine Japanse kunstwerken, die stimuleren en uitdagen tot meer….

Vervullend

Iedereen is in beweging. Er ontvouwt zich een spectaculair zicht op het kookeiland. Geknetter uit de wok. Noodles, sugar snaps, haricots verts, ossenhaas en kreeft, alles à minute. Vakmensen blijken meesters, koks op hun best. Geserveerd op grote borden kies je wat jij wilt en het gaat snel en met hartstocht,  keer op keer…

Verbindend

Van zacht tot scherp, oud en jong. Exclusieve kazen vergezeld door wijnen, die je willen verwennen.
Heel de avond aanwezig, perfect afgestemd op de gerechten zijn zij als een rivier, die draagt, stroomt en voert naar zee, naar iets groots en toch zo teer….

Verkwikkend

Ze lachen, dansen, praten of genieten eventjes in stilte. Van huisgemaakt ijs wordt een kleurrijke sorbet bereidt, helder en fris. Een dessert dat prikkelt tot een nieuw begin naar
de smaak en het gevoel van deze avond, ooit, niet nu, maar ooit een avond van weleer…….en toch is het groter, dan ik schrijf, hoezeer ik ook probeer.

Lounge opstelling

FÈTE À LA RIVIÈRE
een feest waar het Wijnfort groots en intiem, warm en spectaculair tegelijkertijd kan zijn

 Het W I J N F O R T de mooiste trouwlocatie aan de rivier.

W I J N F O R T  Bemmelsedijk 4  6663 KZ  Lent  (Nijmegen)  tel  024 3231746  fax 024 3602936 
info@wijnfort.nl

Comments are closed.