W I J N F O R T huwelijk

Verbinden – vervullen – verrassen – verwennen

Uw M O O I S T E dag

Posted by W I J N F O R T Reageren uitgeschakeld

De trouwdagVerbinden, vervullen, verrassen, verwennen. Momenten van intense beleving tijdens uw huwelijksfeest bij ons in het Wijnfort, een door de gemeente Nijmegen aangewezen trouwlocatie. Gelegen aan de Waal, die majestueuze rivier, zijn haar vergezichten uniek. De polders, het water, de groene heuvels, die brug en een kerktoren in de verte, allemaal om het Wijnfort heen. Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk is het met onverwoestbare gewelven, een moderne inrichting en een dakterras waar, met het juiste weer, alles  en iedereen samenkomt voor zoveel schoonheid, dat je er altijd wel even stil bent.

In het Wijnfort zelf beschikken wij over een ruime binnenplaats  met podium en een hoogwaardige licht-en geluidsinstallatie. Deze wordt omringd door een aantal kleinere gewelven. Vanwege die bijzondere bouw kan uw huwelijksfeest bij ons knallend zijn, maar ook intiem, stijlvol en ongedwongen tegelijkertijd. Culinair is het Wijnfort van vele streken en gerechten. Wilt u een bruisend diner of exquise hapjes, een combinatie van proeverijen en arrangementen misschien? Wij maken het graag voor u.
Wilt u hierover meer weten, kijkt u op de website, of neem contact met ons op, of kom eens langs op zondagmiddag, u bent meer dan welkom.

En als er zoveel kan, dan kan er nog wel iets bij. We kunnen  in de gewelven een dressingroom voor het huwelijkspaar inrichten, voor verfrissing en verkleding. Een kunstenaar laten komen, die met uw gasten een schilderij maakt als herinnering aan deze dag.

Het wijnfort, een buitengewone plek voor die ene dag, die dag , die onvergetelijk wordt. Waar wij met het hart alles voor uw bruiloft organiseren, zowel binnen als buiten.

Het W I J N F O R T de mooiste trouwlocatie aan de rivier.

W I J N F O R T  Bemmelsedijk 4  6663 KZ  Lent  (Nijmegen)  tel  024 3231746  fax 024 3602936
info@wijnfort.nl

Comments are closed.